Skip Navigation or Skip to Content
Overzicht zetters

Kyara Fasen

social designer | open to work

Als jonge social designer ben ik, Kyara Fasen, afgestudeerd aan de TU Eindhoven met een Master in Industrial Design. Ik ben een sociaal en enthousiast persoon die altijd open-minded naar de wereld kijkt en op zoek is naar nieuwe dingen om te leren. Uitdagingen ga ik niet uit de weg, ik ga altijd op onderzoek uit voor de best passende oplossing en bij complexere zaken hou ik dan ook mijn hoofd koel. Ik heb veel ervaring met het ontwerpen VOOR en MET mensen. Met mijn werk wil ik graag mensen, die mentaal/sociaal/fysiek hulpbehoevend zijn, toegankelijke, simpele, maar grondig uitgedachte, tastbare hulp bieden en een stukje autonomie teruggeven in het dagelijks leven. En zo mensen blij maken! Ik ben een goede spar partner en werk graag in (multidisciplinaire) teams waar we nadenken over innovatie. Tijdens mijn werk bij Zet heb ik me mogen inzetten op het gebied van sociale inclusie door het versterken en sociaal integreren van mensen die beperkt zijn in hun dagelijks leven en het begeleiden van participatie trajecten.

Expertise: Mijn expertise ligt in het ontwerpen van creatieve werkvormen en het faciliteren van co-creatie. Ik geloof sterk in het collectieve handelen binnen diverse groepen om sociale impact te creƫren. Wil je weten hoe je de mensen achter de voordeur betrekt in jouw project? Dan denk ik graag met je mee! Vind mij op linkedIn @kyarafasen of bekijk mijn website www.kyarafasen.com

Projecten: Recentelijk heb ik mijn vaardigheden toegepast in diverse Zet-projecten, waaronder de ontwikkeling van de Dorpsvisie/omgevingsvisie Heeswijk-Dinther, ontwikkeling van de participatienota van Meierijstad, Sinfonica onderzoek naar toegankelijk OV, Onderzoek naar veiligheid in de wijk Donderberg Roermond, en de ontwikkeling van een cultuursensitief woonzorgconcept in Venray.