Skip Navigation or Skip to Content
Overzicht agenda

K2Challenge 2023

De K2Challenge gunt elk kind een mooie kindertijd en alle jeugd in Brabant een fijne, veilige en actieve omgeving om op te groeien.  

Helaas is dat lang niet voor alle kinderen, jongeren en jongvolwassenen vanzelfsprekend. Zo kunnen sommige kinderen niet buiten spelen omdat het niet veilig is: is er te weinig te doen in de wijk of dorp waardoor jongeren zich vervelen; zijn jongeren eenzaam of depressief; is er te weinig aanbod om talenten te ontwikkelen et cetera. De K2Challenge wil met mooie initiatieven het verschil maken voor deze Brabantse kinderen en jongeren.

Vaak is er voor het uitvoeren van een goed idee of project geld nodig bijvoorbeeld om op te starten, materialen aan te schaffen, reclame te maken, professionals in te schakelen. Dit geld is niet altijd beschikbaar. Daarom wil de K2Challenge financieel helpen om projecten mogelijk te maken. Dat kan ook jou of jullie project zijn!

Tot 25 september 2023 kunnen initiatieven zich inschrijven. Na een voorronde presenteren de geselecteerden op 28 oktober hun ideeën aan de breed samengestelde jury die de uiteindelijke winnaars kiest.