Skip Navigation or Skip to Content
Overzicht agenda

K2Challenge 2023

Stichting Zet organiseert de K2Challenge in opdracht van het bestuur van de K2prijs.

K2Challenge: plannen en dromen realiseren

Heb je een goed idee of tof initiatief en kun je wel een zetje gebruiken? Doe dan mee aan de K2Challenge. Iedereen met een idee of initiatief voor de jeugd in Brabant kan meedoen. Zeker als jouw idee impact heeft en kans maakt om ook echt gerealiseerd te kunnen worden. En natuurlijk ook omdat je initiatief een podium verdient en het stimuleringsgeld goed kan gebruiken.

Financiële injectie

Vaak is er voor het uitvoeren van een goed idee of project geld nodig om op te starten, materialen aan te schaffen, reclame te maken, professionals in te schakelen. Dit geld is niet altijd beschikbaar. Daarom wil de K2Challenge financieel helpen om projecten mogelijk te maken. Dat kan ook jou of jullie project zijn!

Winnaar 2022: Schildje Experience

In 2022 ging de eerste prijs naar Schildje Experience. Zij bieden lesprogramma’s aan die kindermishandeling bespreekbaar maken. Ze kregen hun gevraagde bedrag van 20.000 euro.

Doe mee en grijp je kans!

De K2Challenge gunt elk kind een mooie kindertijd en alle jeugd in Brabant een fijne, veilige en actieve omgeving om op te groeien.  Helaas is dat lang niet voor alle kinderen, jongeren en jongvolwassenen vanzelfsprekend. Zo kunnen sommige kinderen niet buiten spelen omdat het niet veilig is: is er te weinig te doen in de wijk of dorp waardoor jongeren zich vervelen; zijn jongeren eenzaam of depressief; is er te weinig aanbod om talenten te ontwikkelen et cetera. De K2Challenge wil met mooie initiatieven het verschil maken voor deze Brabantse kinderen en jongeren. Dat kunnen we alleen maar samen met jou, met jullie.

Tot 1 oktober 2023 kunnen initiatieven zich inschrijven. Na een voorronde presenteren de geselecteerden op 28 oktober hun ideeën aan de breed samengestelde jury die de uiteindelijke winnaars kiest.

Banner K2Prijs