Skip Navigation or Skip to Content
Overzicht agenda

Werksessie Praktijknetwerk Brede welvaart gemeenten

Afgelopen november heeft de provincie Noord-Brabant het succesvolle symposium ‘Samenwerken aan Brede Welvaart’ georganiseerd. Nu is het tijd om door te pakken.

Praktijknetwerk Brede welvaart in Brabant

Het symposium ‘Samenwerken aan Brede Welvaart’ november was een succes. Samen met de Vereniging Brabantse Gemeenten gaat de provincie nu aan de slag op het verder vormgeven van het Praktijknetwerk Brede welvaart in Brabant. Een praktijknetwerk dat gemeenten ondersteunt bij het concreet vertalen van Brede welvaart naar (beleids)praktijk, in samenwerking met bedrijfsleven, kennisinstellingen en andere maatschappelijke organisaties.

Zet ondersteunt de provincie bij het ontwikkelen en aanjagen van het netwerk. Na een eerste verkennende bijeenkomst in december, organiseert de provincie speciaal voor gemeenten een werksessie op 9 maart 2023, van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze sessie halen we bij gemeenten concrete bouwstenen op voor het praktijknetwerk en komen we samen tot een agenda voor 2023. Ook staan er inspirerende presentaties op de agenda. Zo gaan we van denken, naar ook daadwerkelijk doen!

Werk jij bij een gemeente en ben je bezig of wil je aan de slag met brede welvaart? Sluit dan aan!

Meld je hier aan via het aanmeldformulier. Er is voorzien in een lunch, via het formulier kan je ook eventuele dieetwensen aangeven. Let op: er is ruimte voor maximaal vijftig deelnemers, dus meld je snel aan. Houd je mailbox in de gaten: de officiële uitnodiging met meer informatie over het programma volgt.

Je kunt ook lid worden van het Brabants LinkedIn netwerk brede welvaart om op de hoogte te blijven van aankomende bijeenkomsten.

Ken je iemand die de werksessie ook niet mag missen?

Voel je vrij om de uitnodiging door te sturen. Deze werksessie vindt plaats op het Provinciehuis, Brabantlaan 1, 5216 TV ’s-Hertogenbosch.