Skip Navigation or Skip to Content
Overzicht agenda

Kennissessie: het PON & Telos deelt inzichten over onderzoek ‘Ervaren Brede Welvaart’

Op maandag 9 oktober organiseert Provincie Noord-Brabant een kennissessie waarin het PON & Telos dieper ingaat op de resultaten uit het onlangs gepubliceerde onderzoek ‘Ervaren Brede Welvaart’!

Tijdens de kennissessie ontdek je hoe je de resultaten van het onderzoek als ondersteuning van jouw persoonlijke ideeën over brede welvaart kan gebruiken. Daarnaast is er tijdens de sessie volop ruimte voor vragen en een goed gesprek.

Meer informatie, het programma en de contactgegevens vind je terug op de website van de Provincie Noord-Brabant.

Over het onderzoek

In opdracht van de Provinciale Staten deed de provincie Noord-Brabant onderzoek naar de ervaren brede welvaart onder 10.000 Brabanders. Uit het onderzoek komt onder andere naar voren hoe Brabanders de kwaliteit van hun leven en leefomgeving waarderen en wat hierin de grote verschillen per regio zijn. Ook geven de resultaten zicht in welke zorgen Brabanders met zich mee dragen en wat hun actiebereidheid is om zelf dingen te veranderen ter versterking van de brede welvaart. De resultaten van het onderzoek bieden een goede basis voor bestuurders en beleidsmakers om gezamenlijk nog beter richting te geven aan factoren die bijdragen aan brede welvaart.

De inzichten uit het onderzoek